Руските сили купуват сателитни интернет терминали Starlink в арабските страни за

...
Руските сили купуват сателитни интернет терминали Starlink в арабските страни за
Коментари Харесай

Украйна: Русия купува терминали Starlink от арабски страни

Руските сили купуват сателитни интернет терминали Starlink в арабските страни за потребление на бойното поле, съобщи във вторник Главната дирекция за разузнаване на Украйна (ГУР), представена от " Ройтерс ".
Прочетете още
Притежаваната от Илон Мъск услуга е жизненоважна за връзките на бойното поле на Киев, само че украински публични лица споделиха, че руските сили също разчитат от ден на ден на нея по време на съвсем двегодишната си инвазия.

Главната дирекция за разузнаване (ГУР) на министерството на защитата разгласява това, което сподели, че е аудиозапис на двама съветски бойци, обсъждащи закупуване на единици от арабски снабдители за към 200 000 рубли (2200 долара) всеки.

" Държавата-агресор Русия купува информационно съоръжение, в това число сателитни интернет терминали Starlink, за потребление във войната в арабските страни ", сподели министерството в Telegram.

В понеделник представителят на GUR Андрий Юсов сподели, че съветските сили купуват терминалите чрез неуточнени трети страни.

Starlink съобщи, че не прави бизнес с Русия,нито оперира на съветска територия. Кремъл сподели, че терминалите не са нито сертифицирани за потребление в Русия, нито са публично доставени в Русия и затова не могат да бъдат употребявани.

A number of false news reports claim that SpaceX is selling Starlink terminals to Russia.

This is categorically false.

To the best of our knowledge, no Starlinks have been sold directly or indirectly to Russia.
— Elon Musk (@elonmusk)

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР